dijous, 20 d’abril del 2017

Nova adquisició

Recentment a les Biblioteques de Sant Pere de Ribes hem incorporat aquest nou document per a la secció de Món Laboral.

Biblioteca Manuel de Pedrolo:

De la start-up a la empresa Ignacio Castro Abancéns
658.1 Cas (Noves empreses)
 
Aquest manual de creació d’empreses té per objectiu proporcionar una visió completa del procés emprenedor que va des de la identificació d’una necessitat al mercat, passant per la creació d’una start up, concebuda aquesta com un experiment que permet validar un model de negoci escalable i repetible, per finalitzar amb la creació i el creixement d’una empresa.

El llibre s’organitza en quatre parts clarament diferenciades. En la primera part, introductòria es contextualitza el fenomen de l’emprenedoria a Espanya i es conceptualitza la figura de l’emprenedor i la idea de negoci, destacant la importància de la innovació i la creativitat com a motor d’aquest procés. La segona part es centra en la generació i la validació dels models de negoci. Així, una vegada identificada una oportunitat en l’entorn, els emprenedors han de ser capaços de generar el mecanisme pel qual un negoci busca generar ingressos i beneficis. A la tercera part es defineix què és un pla d’empresa i quins són les seves principals utilitats per, a continuació, anar aprofundint en cadascuna de les seves parts posant especial interès en els plans estratègics, de màrqueting i econòmico-financer. La quarta i última part del llibre es centra en la gestió del creixement de les empreses, posant el focus d’atenció en la seva expansió internacional a través de l’emprenedoria internacional, per finalitzar amb fenòmens d’especial interès i rellevància al món de l’emprenedoria.
Amb tot aquest contingut, es tracta de proporcionar un material que faciliti l’adquisició i l’acceleració de les capacitats emprenedores dels alumnes universitaris i en totes aquelles persones que desitgin engegar una start-up.

                                                                          Text extret del web http://www.edicionespiramide.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada