dilluns, 13 de febrer del 2017

Noves aquisicions de fons

Cómo sobrevivir a un despido y volver a trabajar
Pilar Tena

331.96 Ten 

Què fer per superar el trauma d'un acomiadament? Com enfrontar-se tan bé com sigui possible a un període de desocupació? 

En els últims anys milions de treballadors de tots els sectors, de totes les edats i de totes les professions, s'han quedat al nostre país sense treball. No hi ha dubte que cada cas és un món, i que no s'ha de generalitzar sobre les situacions en les quals deixa un acomiadament, ni per tant sobre les estratègies per enfrontar-se a elles. Sí es podria dir, no obstant això, que les persones que millor van a superar-ho són les que estan més protegides. Aquesta protecció pot ser afectiva o material, doncs és indubtable que una família unida o una posició econòmica esplaiada són factors decisius per portar millor el que en qualsevol cas és un trauma. 

La part substancial d'aquest llibre analitza les conseqüències d'un acomiadament, els problemes que planteja a l'aturat, les situacions que es produeixen habitualment i les possibles formes d'actuar i reaccionar davant aquest fet, sovint inesperat. Tot això, en clau optimista i constructiva i en el context de l'Espanya de la segona dècada d'aquest segle. Amb aquesta obra es tracta que el treballador acomiadat tingui eines suficients per reaccionar davant un esdeveniment que pot marcar la seva vida definitivament i, per què no, reinventar-se, formar-se o emprendre nous camins.

text extret del web http://www.casadellibro.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada