dijous, 17 de novembre del 2016

Programa Garantia Juvenil

L'AJUNTAMENT CONTRACTA 29 PERSONES PER MITJÀ DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

Aquesta setmana s'incorpora a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes el personal provinent del Programa de Garantia Juvenil que estarà treballant en pràctiques durant 6 mesos. En total, seran 29 persones que ocuparan diferents llocs de la plantilla en àrees com serveis socials, urbanisme i via pública o unitats administratives, entre altres. L'objectiu d'aquesta acció és donar feina a joves amb titulacions que, com a mínim des de fa un mes, no hagin estat ni treballant ni estudiant.

La trentena de persones que han estat seleccionades per treballar a l'Ajuntament s'incorporaran als llocs de Tècnic de Serveis Econòmics (2), Arquitecte Tècnic (1), Tècnic de Mitjans de Comunicació (1), Treballador Social (2), Enginyer tècnic (4), Tècnic mitjà de Medi Ambient (2), Tècnic mitjà de Promoció Econòmica (1), Tècnic mitjà de Recursos Humans (1), Delineant (1), Auxiliar tècnic de medi ambient (2), Tècnic d'Informàtica (2); Tècnic Especialista (2), Auxiliar administratiu (7), i Auxiliar tècnic d'arxiu (1).

L'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, acompanyada dels regidors de l'equip de govern van rebre als nous treballadors i treballadores temporals en un acte que va tenir lloc al saló de plens de la Vinya d'en Petaca i els va recordar que "tenim la voluntat d'oferir-vos aquesta primera oportunitat de treballar a l'administració pública i que, alhora, aquesta experiència us pugui servir també per enriquir el vostre currículum". Seguidament, es va fer una visita a les instal·lacions municipals i van prendre el primer contacte amb el seu nou lloc de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada