dilluns, 23 de maig del 2016

Vols ser paradista?


OBERT EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ I SOL·LICITUDS EN EL PROCÉS DE LICITACIÓ DE PARADES DEL MERCAT MUNICIPAL

Del 6 de maig al 6 de juny romandrà obert el període de presentació de documentació a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes per poder optar a una parada i magatzem del Mercat Municipal la Sínia (C. Roger de Flor, 31 - Les Roquetes. Sant Pere de Ribes).

Podeu consultar les condicions per poder participar al concurs al web municipal: Plecs reguladors de les concessions d'espais del Mercat la Sínia (aprovació inicial dels Plecs, actualment es troben en període d'exposició pública).

 
 

- Servei gratuït d'Assessorament a l'Emprenedor (SIE) per tenir suport en l'elaboració del Pla d'Empresa. ((Dimarts: Ribes // Dijous: les Roquetes)). Es pot demanar hora via Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. // També es pot demanar hora a qualsevol altre municipi del Garraf o Penedès si per proximitat o dates es prefereix: sievilanova@mancomunitat.cat o


- Informació: es faciliten les dades de contacte tant de la Gerència del Mercat com dels serveis tècnics de Promoció Econòmica de l'Ajuntament per qualsevol dubte que sorgeixi o per visitar les parades/magatzems.


GERÈNCIA DEL MERCAT
C/ Roger de Flor, 31
Les Roquetes
Sant Pere de Ribes
Telf: 606 796 406

AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES
PROMOCIÓ ECONÒMICA
Can Puig – C/ Major, 110
Sant Pere de Ribes
Telf: 93 896 73 00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada