dilluns, 22 de juny del 2015

Sant Pere de Ribes té un blog del món laboral

El Servei Local d'Ocupació i les biblioteques municipals han creat aquest blog nascut amb l'objectiu de sumar esforços per tal d'informar de les activitats i accions que es porten a terme relacionades amb el món laboral. 

Aquest blog permetrà a les persones que busquen feina trobar les eines que el municipi posa al seu abast; s'informarà sobre les activitats d'ocupació, emprenedoria i formació que es realitzen a Sant Pere de Ribes i a la vegada quins són els recursos dels quals disposa el servei de Biblioteques relacionats amb el món laboral. 

A la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes i la Josep Pla de les Roquetes ja existeix el racó del món laboral, on s'hi poden trobar llibres relacionats amb aquest tema i a la vegada s'ofereix la possibilitat de connexió a la xarxa per accedir a diferents webs d'aquesta temàtica com la del Servei Local d'Ocupació. A més a més, al blog també hi haurà informació sobre les diferents accions que es portin a terme des de Promoció Econòmica en temes d'emprenedoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada