dilluns, 27 d’octubre del 2014

Novetats

Métodos para la búsqueda de empleo
Publicaciones de la Universidad de Alicante, 2014 
331.96 Met   (Secció Cerca de Feina)

Els autors del llibre, que formen part del Departamento de Organización de Empresas de la Universitat d’Alacant, són especialistes en Recursos Humans. Amb aquest llibre, a partir de la seva experiència com a professors d’aquesta temàtica, intenten ensenyar al lector les diferents tècniques i habilitats necessàries per poder competir, amb èxit, en processos de selecció de personal. A través de reflexions teòriques i d’exercicis pràctics es plantegen diverses metodologies per a reconèixer ofertes de feina interessants, preparar un currículum vitae competitiu, o conèixer els diferents factors que permeten destacar en una entrevista de treball.
 

Acreditació de competències en TIC. Nivell 2 – Mitjà 
Julio Cuartero
Altariara, 2013
681.3 Act   (Secció Eines)

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència, i permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador.

Aquest llibre que ara incorporem correspon a les proves de nivell mitjà, tot i que també disposem a la biblioteca del de nivell bàsic, i permet preparar-se les proves, ja que desenvolupa el temari oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada