divendres, 1 de juny del 2018

Noves adquisicions

Lidérate: método FASE: el método definitivo para ser más productivo  
Agustín Peralt

Lidérate descobreix el Mètode Fase, és un manual d'autodisciplina creat per Agustín Peralt, mentor de directius i creador d'aquest mètode on explica una tècnica definitiva per ser més productiu, més eficients i efectius en l'àmbit laboral, disposant de més temps lliure.

Aquest llibre mostra com autoalliberar-se  de forma senzilla i com implementar la metodologia en el dia a dia.

Actualment la societat està exposada a un excés d'informació i viu connectada a Internet. Això suposa un esforç extra a l'hora de gestionar bé el temps, a causa de les distraccions i els mals hàbits que provoquen les noves tecnologies.

El mètode Fase t'ensenya a assolir l'eficiència, de manera que les hores que passis treballant seran hores reals i no una suma d'interrupcions en el teu treball, afegeix l'autor.

A més, Agustí Peralt afirma que en un breu període de temps, és possible passar del caos personal i professional més absolut, a una vida equilibrada.




¡Mejora tus ingresos! : guía para tomar mejores decisiones financieras 
Juan Carbonel Valdivia

Saps com augmentar els teus ingressos i aconseguir l'èxit financer? Has pensat en crear el teu negoci propi però tens un capital escàs?

A través d'aquest llibre, aprendràs a manejar i millorar els teus ingressos sobre la base d'un estalvi rendible, invertir sense riscos, emprendre negocis físics o per Internet, invertir a la borsa i, fins i tot, adquirir una franquícia. Podràs conèixer els diferents mecanismes que et portaran a seleccionar la millor opció financera, mitjançant un pla empresarial que t'ajudarà a monitoritzar i controlar les finances. Tot explicat amb experiències personals i d'empreses que van aconseguir l'èxit financer. Així mateix, inclou més de 50 consells pràctics que et permetran prendre decisions encertades. Aquest llibre està dirigit a totes aquelles persones que, amb o sense coneixements en finances, busquen incrementar els seus ingressos i tenen com a meta aconseguir el seu benestar econòmic.

Text extret del web: https://www.marcialpons.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada