dimarts, 31 d’octubre del 2017

El cicle "Biblioteca i Món Laboral" atreu una cinquantena de persones

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb la col·laboració de les biblioteques municipals, ha organitzat el 3er Cicle ‘Biblioteca i Món Laboral: no t’aturis!’ que va tenir lloc a principi de mes amb una assistència de 30 persones a la jornada sobre com millor el projecte de negoci (que forma part del calendari d’accions adreçades a l’emprenedoria) i 15 participants a les xerrades i tallers d’Speed Dating. Precisament aquests últims, similars al sistema de cites ràpides de buscar parella, van comptar amb la dinamització de les empreses Adecco i Decathlon perquè la simulació d’entrevistes de candidats/es fos més pràctica i semblant a la realitat. Cada persona participant va haver de preparar-se una presentació personal de tres minuts de la seva candidatura i després sotmetre’s a diferent entrevistes creuades amb els entrevistadors.

Tant a les xerrades com als tallers els participants van poder treballar tècniques de recerca de feina i de presentació per afrontar una entrevista de treball, i van rebre indicacions sobre aspectes a millorar. Fruit de les entrevistes realitzades amb les empreses, es va presentar una oferta que calia cobrir i una de les persones entrevistades va resultar seleccionada per el lloc de treball. 










L'Speed dating i la jornada empresarial, amb molt bona acollida.

La propera Jornada de Networking Empresarial se celebrarà el 30 de novembre a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, titulada “Organitza’t amb eficàcia + Tècniques de gestió i planificació del temps”. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic als serveis tècnics de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes (promocioeconomica@santperederibes.cat – tel. 938967300). Les places són limitades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada