dimecres, 8 de juny del 2016

Noves adquisicions

A les biblioteques de Sant Pere de Ribes hem incorporat aquests nous documents per a la secció del Món Laboral

A la biblioteca Manuel de Pedrolo:

El ABC del autónomo
Luis Pardo Céspedes
658.1 Par

Ser autònom requereix dur a terme diversos passos, tràmits i gestions per als quals resulta fonamental conèixer a fons les normatives i aspectes legals. Exigeix, a més, tenir claredat sobre els conceptes clau. Aquest llibre fa un repàs de tot el que cal saber per a emprendre un projecte professional del tipus que siga, des d'un advocat fins a un jove comerciant o un jove emprenedor tecnològic. Es tracta d'un llibre dinàmic, divulgatiu i pràctic que explica quins tipus d'autònom hi ha, les àrees d'un negoci a les quals ha de parar esment, com cercar finançament, com resoldre els problemes de gestió diària i com desembolicar-se en el món 2.0.

Organízate con eficacia
David Allen
658.01 All

Aquest llibre té un objectiu clar: demostrar que existeix un sistema d’organització del treball que ens permet alliberar la ment de les tensions que inhibeixen la nostra creativitat, i que ens fa més eficaços en tots els aspectes de la vida. David Allen sosté que la nostra ment té una capacitat limitada per a emmagatzemar informació proposa una sèrie de fòrmules practiques per a eliminar les tensions i incrementar la nostra capacitat de treball i el nostre rendiment. Organitza’t amb eficacia és fonamental amb unes senzilles normes bàsiques d’organització del temps, com per exemple la necessitat de determinar quin és el següent pas a donar en cadascun dels nostres projectes, o la regla dels dos minuts (si sorgeix una tasca pendent i es pot fer en menys de dos minuts, ha de fer-se immediatament). El sistema proposat per Allen soluciona ansietats i desconcerts, i ens permet transformar la nostra manera de treballar i la manera de percebre els nostres reptes quotidians.

Auxiliar administrativo de Corporaciones Locales
352.0 Mar

Nova edició actualitzada d’aquest any, per fer oposicions d’auxiliar administratiu de corporacions locals en castellà. Editada per MAD.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada