dijous, 11 de febrer del 2016

Noves adquisicions

Empresa familiar : gestión en tiempos de crisis 
José Javier Rodríguez Alcaide
Almuzara, 2013
658.1 Rod (Secció Noves Empreses)

Gestionar una empresa familiar en temps de crisi pot resultar una feina titànica. Aquest llibre, ple de casos pràctics i situacions extretes de la realitat, facilita a empresaris, directius i treballadors, la saviesa i eines de gestió vitals per esquivar amb èxit els entrebancs que t’enfrontes diàriament, i especialment en èpoques de crisis.

José Javier Rodríguez Alcaide, expert en direcció estratègica d’empreses, consultor de FAO i de la OCDE, ha dedicat gran part de la seva vida a assessorar empreses familiars de totes les mides i estructures, empreses que han pogut adoptar, gràcies a la seva feina, protocols i acords.




Empleo 3.0 : encuentra trabajo con internet y las redes sociales
Mª Luz Rodríguez Martín
Oberon, 2014
331.96 Rod (Secció Món Laboral)


La cerca de feina és constant a la vida de molts que, davant la difícil situació actual, es veuen obligats a explorar noves fórmules per trobar feina i oportunitats professionals. Internet i les xarxes socials s’han convertit en l’eina principal.
Empleo 3.0 ens descobreix de manera pràctica i senzilla les tècniques i les estratègies amb les que es relacionen reclutadors o empreses amb candidats potencials. Aprendreu com utilitzar correctament el vostre perfil i reputació online perquè la feina us trobi a vosaltres.
També ens assessora sobre la manera de posicionar el nostre perfil més professional destacant per sobre d’altres candidats a l’hora de trobar oportunitats laborals. Mostra com fer servir tècniques de networking com element clau per l’èxit professional. A més a més, ofereix una completa guia de portals que faciliten la promoció del nostre perfil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada