dijous, 3 de setembre del 2015

Noves adquisicions

Recentment a les Biblioteques de Sant Pere de Ribes hem incorporat aquests nous documents per a la secció de Món Laboral.

A la biblioteca Manuel de Pedrolo:

El Libro de los tests psicotécnicos
Paz Enríquez, Susana
Libsa, 2015

Quan ens posem per primer cop davant un test psicotècnic, és habitual que el resultat no sigui el desitjat, bàsicament per la tensió i l’estrès. Aquest llibre ens permet familiaritzar-nos amb els diferents tipus de tests i, per tant, resoldre’ls fàcilment. El llibre inclou les proves més habituals en aquests tipus de tests: sinònims i antònims, anagrames, càlcul numèric, etc.

153 Paz    (Secció Treballar a l’Administració pública)



Recomiéndame : saber venderse en la red

Lopata, Andy
Anaya Multimedia, 2012

Les referències són els mètodes de màrqueting més antics que existeixen. De fet, moltes vegades una recomanació d’un amic o d’un contacte de confiança es tindrà més en compte que la informació que ens arriba per altres canals. Avui en dia hi ha diverses maneres de generar recomanacions de manera ràpida i valuosa. El llibre inclou una guia detallada sobre com utilitzar de manera profitosa LinkedIn.
658.8 Lop    (Secció Noves empreses)


Investigación comercial
Martínez Valverde, José Fulgencio
Paraninfo, 2015

D’una manera visual i amena aquest llibre recull els continguts indispensables per a la capacitació professional en l’àmbit de la investigació comercial. Aquesta és una disciplina basada en el desenvolupament de tècniques i procediments dirigits al tractament i a la gestió de les dades obtingudes per una organització sobre el seu entorn, i la seva transformació en informació útil per al procés de presa de decisions.

658.8Mar    (Secció Noves empreses)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada