dilluns, 13 de juliol del 2015

Noves adquisicions

Recentment a les Biblioteques de Sant Pere de Ribes hem incorporat tres nous documents per a la secció de Món Laboral.

A la biblioteca Manuel de Pedrolo:


Diseñando la propuesta de valor: cómo crear los productos y servicios que tus clientes están esperando
Deusto, 2015


L’essència de Diseñando la propuesta de valor està centrada en aplicar eines a la cerca caòtica de propostes de valor que els clients esperen, i en seguir mantenint-les en consonància amb el que volen desprès de la cerca. Fa que les propostes de valor siguin visibles i tangibles per tal que, posteriorment, siguin més fàcils d’analitzar i gestionar.
El llibre, a més de pels seus continguts, també és interessant per un disseny visual molt atractiu, que el fa molt fàcil de consultar.
658.01Dis (Secció: Noves empreses)




Te van a oír : construye tu plataforma personal para darte a conocer. PÉREZ ORTEGA, Andrés
Alienta, 2013

Des del títol l’autor, ens deixa ben clars l’objectiu d’aquest llibre: donar-se a conèixer, i bàsicament ens explica com podem definir la nostra imatge pública a nivell professional, com desenvolupar-la i com mantenir-la. D’aquesta manera, un cop hem aconseguit fer-nos sentir i que la nostra veu destaqui entre les de la multitud, ens serà molt més senzill aconseguir el nostre objectiu, ja sigui aquest una feina millor, més clients, publicar un llibre o qualsevol altre.
L’autor, Andrés Pérez Ortega (http://www.marcapropia.net/), és un dels majors experts espanyols en marca personal.

658.8Per (Secció: Cerca de feina)

A la biblioteca Josep Pla:

Manual Thinking. La herramienta para gestionar el trabajo creativo en equipo.
HUBER, Luki; VELDMAN, Gerrit Jan 
Empresa activa, 2015.

Tal com diu el subtítol, Manual Thinking és una eina per gestionar el treball creatiu en equip. Diuen d’aquest llibre que és una eina extraordinària per visualitzar processos, contextualitzar idees i ordenar pensaments. El llibre ofereix un resum complet de l’eina amb l’explicació del seu transfon , el perquè i per a què es fa servir, més un manual d’instruccions que inclou un ampli assortiment de mètodes creatius i organitzatius , descrits pas a pas. Ve amb una mostra de l’eina per a posar-lo directament a la pràctica, i un pròleg de Ferran Adrià.
658.3 Hub (Secció: Eines)
Veure disponibilitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada